Copywriting

Binnen copywriting, ook wel het schrijven van tekst, zijn er meerdere categorieën waarin ik me kan begeven.

Commercieel

Het schrijven van wervende teksten en slogans voor al je reclame-uitingen. Evt. ook het ontwerpen van je reclame-uitingen.

Heb je alweer de zoveelste flyer eruit gegooid met weinig resultaat? Lukt het je niet om meer klanten aan te trekken via online en offline kanalen? Dat kan aan meerdere aspecten liggen, zo ook aan de tekst (en het ontwerp).

Het is van belang dat de tekst pakkend is en precies genoeg informatie bevat. Hij dient je doelgroep aan te spreken en aan te zetten tot actie. Je wil jouw bedrijf in de schijnwerpers laten staan, maar de klant het idee geven dat het allemaal om hem of haar draait. Je wil niet pusherig overkomen, maar je wil de klant juist in zijn behoeftes voorzien.

Dit kan ik voor je regelen! Ik onderzoek waar jouw bedrijf voor staat en ga de diepte in met jou wat jij wil uitdragen en bereiken. In de meest ideale situatie verzorg ik ook het ontwerp van de bijpassende reclame-uiting, zodat de opmaak visueel aansluit tot een sterk geheel.

Baangericht

Het schrijven van cv’s en motivatiebrieven. Evt. ook het vormgeven ervan en samen op zoek gaan naar jouw droombaan.

Word je maar niet opgebeld om jezelf te mogen verkopen aan je toekomstige werkgever? Heb je wel meer dan 10 brieven geschreven afgelopen week? Zakt de moed je in je schoenen dat jouw brief niet opvalt tussen alle andere sollicitanten?

Stel je eens voor dat je in plaats van die doorgezakte moed in je schoenen, juist de stoute schoenen aantrekt. Je blijft jezelf, maar in de brief zeg je net datgene wat de werkgever (of HR-manager) aanspreekt. Je wil toch opvallen? Dan dienen we er een moderne twist aan te geven.

Samen met jou bekijken we wat nou écht jouw kwaliteiten zijn. Bijzonder beargumenteerde kwaliteiten die eruit springen en zeer gewenst zijn voor de functie die jij graag wil bemachtigen.

Ik weet zeker dat we een goede brief kunnen schrijven samen. Want zonder jou en je échte ik kunnen we die brief niet klaren. Dat telefoongesprek gaat er komen!

Artikelen en verhalen

Schrijven van columns, artikelen, blogs en korte verhalen (fictie en non-fictie).

Zoek je nog iemand voor je website of magazine die een eigen manier van schrijven heeft, waarmee lezers getriggerd worden elke editie terug te keren? Je eigen onderwerpen en thema’s uitgelicht, verpakt in een pakkend verhaal? Laat me eenmalig een stuk voor je schrijven als proef, zodat je kunt beoordelen wat je ervan vindt. Geheel kosteloos en met veel liefde verzorgd. Waiting for you!

Gedichten

Persoonlijke gedichten op maat. Evt. ook visueel te vormgeven, handmatig of digitaal.

Je wil weer eens wat anders geven dan een standaard kaart. Je bent trots op je kind vanwege zijn slagen of iemand heeft juist net zijn eerste kind gekregen. Je wil iemand veel beterschap wensen of een dierbare is helaas overleden. Iemand is verhuisd of jij bent zelf verhuisd.

Voor elk denkbare situatie is een passend en speciaal gedicht te verzinnen. Ik zal met je in gesprek gaan om een diepere betekenis aan het gedicht te kunnen geven. Zodat het echt een persoonlijk gedicht wordt. Ben jij de volgende die ik mag helpen?

Lyrics

Songteksten in het Nederlands of Engels

Heb je een idee in je hoofd waar je nummer over moet gaan? Heb je een gave beat gevonden en zoek je nog naar de juiste tekst? Lukt het je maar niet om een nummer af te schrijven?

Dan sta ik hier klaar om je een grote hand te helpen. Ik heb de gave om lyrics in een mum van tijd te schrijven. Met behoud van jouw eigen lines, verhaallijn en visie geef ik een diepere aanvulling op hetgeen jij wil. Schrijven doen we samen, want jij bent degene die de tekst helemaal het einde hoort te vinden. Deze lyrics gaan we helemaal klaren.